Amsterdam – Javastraat 59E

€ 2.000,-
  • 1094 HA
  • AMSTERDAM
  • Javastraat
€ 2.000,-
67 m2
2
  • : 30 november -1

Bijzonder mooi gerenoveerd drie-kamer appartement met een groot dakterras.

Indeling
De smaakvol ingerichte woonkamer heeft twee dakramen die de kamer een zeer licht en ruim gevoel geven. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast/vriezer combinatie.
De woning beschikt over een zeer ruime slaapkamer en een aparte werkkamer. De vloer is over de gehele verdieping doorgelegd en de muren en plafonds zijn licht en netjes afgewerkt.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel, designradiator en toilet. Tevens is er een wasmachine en droger in het appartement aanwezig.
Middels de open wenteltrap bereikt men het enorme dakterras welke is voorzien van een buitenkeuken met koelkast en spoelbak, een loungebank en grote leeftafel met stoelen. Het geheel heeft een vlonder vloer en 3/4 van de relingen is bedekt met doek om de privacy te vergroten en eventuele wind tegen te houden. Dit maakt het mogelijk om optimaal van het dakterras te kunnen genieten.
Voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren, trein, tram en bus op 5 min lopen.

Belangrijk:
* Geen huisdieren
* Geen studenten
* Delen toegestaan door twee werkende professionals
* twee werkende delers toegestaan.
* Niet rokend
* Huurovereenkomst onder voorbehoud van toestemming eigenaar.

Het appartement is gelegen in de levendige Indische buurt – tussen het Javaplein en Flevopark. U vindt hier diverse buurtwinkels voor uw dagelijkse boodschappen, het Oosterpark en Beukenplein. Tevens vindt u in deze buurt vele restaurants en hotspots zoals restaurant Wilde Zwijnen, bar Basquiat, Hartje Oost, café LouieLouie, de Biertuin, the Walter Woodbury Bar, Studio K en Brouwerij t’ IJ. Binnen enkele fietsminuten sta je in hartje Centrum en in de gezellige Pijp.

  • Geïnteresseerd in dit object? Stuur ons een e-mail.

     

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.