HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Verhuurmakelaar Another Home Abroad

Als gecertificeerd kantoor zijn wij in 1994 begonnen in een klein kantoortje in Amsterdam-West en sindsdien actief in de professionele verhuurmakelaardij. Snel na de oprichting verhuisde het kantoor naar het hartje centrum van Amsterdam, de Singel 402. Sinds 2010 zitten wij in Amsterdam-Zuid op de hoek van de Valeriusstraat en de Hendrik Jacobzstraat.

Verhuur aan 'expats'

 Gewoon goed geregeld!

AHA is geheel op de hoogte van de regels en verordeningen in de Amsterdamse verhuurmarkt. Huurders die door ons worden begeleid zijn over het algemeen werkzaam voor grote Internationale bedrijven.
Huiseigenaren vinden deze huurders, de zgn. expats, over het algemeen zeer geschikt. Het samenbrengen van een goede combinatie huurder en verhuurder is de specialiteit van AHA. Another Home Abroad werkt veel samen met relocationbureaus.

Deze bureaus regelen de verhuizing van een expat van begin tot eind en AHA zorgt in dat traject voor de woning. De mate van terugkerende opdrachten en de stempel van ‘preferred verhuurmakelaar’ voor een aantal bekende Internationale bedrijven, zegt ons dat we goed zijn in wat we doen.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Schroom dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen. Another Home Abroad, een partij die je kunt vertrouwen.