Another Home Abroad vindt altijd uw droomhuis!

Ervaar deze premium service

Door een zoekopdracht te plaatsen bij Another Home Abroad worden alle zorgen wegenomen bij het vinden van de juiste woning voor een werknemer. Onze expertise en werkwijze van meer dan 20 jaar staat garant voor een premium service. Wij weten als geen ander hoe de woningmarkt in Amsterdam, met al haar valkuilen, in elkaar steekt.

 

Another Home Abroad heeft meerdere partnerships met de meest toonaangevende relocation bureaus en internationale bedrijven en verzorgt al vele jaren dat medewerkers van internationale bedrijven, de zogenaamde expat, zorgeloos kunnen huren.

 

Na ontvangst van de ingevulde zoekopdracht gaan wij aan de slag voor u.

 

Alvorens de “house hunt tour” definitief wordt gemaakt ontvangt men een up-to-date overzicht van de best beschikbare mogelijkheden die voldoen aan de wensen van werknemer klant. De werknemer kan kenbaar maken welke woningen hij eventueel wel of niet wil bekijken. De werknemer heeft tevens de mogelijkheid diverse links die hij zelf is tegengekomen op het internet naar ons te sturen. Deze links worden door Another Home Abroad zorgvuldig gecontroleerd op beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de verhurende partijen.

 

De werknemer kan op elke gewenste locatie opgehaald worden door één van onze ervaren aanhuurmakelaars in moderne en comfortabele auto’s.

 

Tijdens de house hunt tour zal in vele gevallen een lunch worden aangeboden door Another Home Abroad waarbij het persoonlijke contact met de medewerker persoonlijker wordt en wij een nog beter beeld krijgen welke overige specifieke wensen de werknemer en eventueel zijn gezin additioneel nog heeft.

 

Mocht er tijdens de eerste tour geen beslissing worden genomen en er nog twijfels zijn bij de keuze van een woning dan volgt een vervolgtour met nieuwe woningen waarbij eventuele woningen nogmaals kunnen worden bezocht.

 

Another Home Abroad streeft ernaar dat de werknemer 200% achter zijn keuze staat die gemaakt wordt.

 

Another Home Abroad zal de onderhandelingen scherp en transparant voeren namens de medewerker en staan geheel in het teken van het afsluiten van de beste deal zowel financieel als contractueel.

 

De aangeleverde huurovereenkomst zal als eerste door Another Home Abroad gecontroleerd op de inhoud en gemaakte afspraken om zodoende tijdwinst te boeken voor de medewerkers van het relocation bureau of afdeling HR. Indien gewenst kan er een Engelse versie worden opgemaakt zodat de huurder weet wat hij tekent.

 

Tijdens de sleuteloverhandiging zullen wij erop toezien dat de verhurende makelaar een uitgebreid inspectierapport zal opstellen inclusief een fotoreportage om misverstanden te voorkomen aan het einde van de huurperiode.

Interesse in deze premium dienstverlening van Another Home Abroad?