Een huis huren in Amsterdam en omgeving

Direct een woning huren vanuit ons aanbod is voor zowel particulieren, bedrijven als collega makelaars is geheel kosteloos omdat wij onze opdrachtgever vertegenwoordigen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere aangeboden objecten dan kunt u dat online of telefonisch kenbaar maken.

Alvorens er telefonisch of online een afspraak gemaakt kan worden voor een bezichtiging van één of meerdere objecten zullen onze medewerkers een paar vragen stellen aan de hand van onze “pre-check” om zodoende teleurstellingen te voorkomen. U moet hierbij denken als zaken als gezinssamenstelling, aanwezigheid van huisdieren, lengte huurperiode, werkzaam bedrijf etc.
Online een afspraak maken doet u hier.

Mocht u na een bezichtiging interesse hebben om één van onze woningen te willen huren dan dient er een schriftelijk voorstel gestuurd te worden per email. Als de intentie van onze opdrachtgever positief is zal een “final-check” plaatsvinden.

In deze fase dient u de volgende zaken te kunnen overleggen die bij u van toepassing zijn:

Bedrijf

Als u bedrijfsmatig huurt ten behoeve van werknemers dient u een uittreksel Kamer van Koophandel niet ouder dan 6 maanden, kopieën paspoorten van de tekeningsbevoegde alsmede alle bewoners te overleggen

Particulier

Als u als particulier huurt, dient u een kopie van uw arbeidscontract en alle kopieën paspoort(en) van de medebewoners te overleggen.

Na ontvangst van alle documenten zal de huurovereenkomst ter inzage/goedkeuring worden gestuurd.
Op verzoek kan ook een Engelse vertaling van de huuroverkomst opgesteld worden.

 

Na akkoord van beide partijen zal een afspraak voor de inspectie van de woning worden gemaakt.

 

De sleuteloverhandiging zal tevens op deze dag plaatsvinden waarbij de eerste maand huur en de waarborgsom betaald is aan Another Home Abroad. U ontvangt hiervoor een factuur.

Recent toegevoegde woningen